Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Wade - Brown

James Wade opgelucht: ‘Had veel sneller moeten gebeuren’

James Wade wist zaterdagavond in een thriller met 12-10 te winnen van Keegan Brown. Na afloop sprak James Wade met PDC.tv over zijn gewonnen partij.

James Wade begon goed aan de partij, hij kwam al snel 4-0 voor. Toch liet hij Keegan Brown terug in de wedstrijd. Het werd 4-4 en vervolgens gingen de legs met de darts mee tot 7-7. In leg 15 gooide Wade een 107-finish uit voor de break en een 80-finish voor 9-7. Toch wist Brown er een tiebreak uit te halen, waar Brown 10-9 voorkwam. Uiteindelijk gingen de laatste 3 legs naar ‘The Machine’ die de partij met 10-7 won.

“Het had veel sneller moeten gebeuren, maar ik ben blij met de overwinning. Het was niet mijn beste prestatie en ik was teleurgesteld over hoe ik speelde, maar Keegan speelde goed, soms had ik hem niet nodig.

James Wade treft in de tweede ronde, Gary Anderson die met 10-5 te sterk was voor Justin Pipe. Beide heren wonnen al eens dit toernooi, wat enorm moeilijk is om te winnen. “Naar mijn mening is het een van de meest prestigieuze evenementen om te winnen en ik geloof dat als alle spelers ervoor gaan, dit het moeilijkst te winnen is. Ik weet wat ervoor nodig is.”

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *