Krembassy dag 2; Olde Kalter, Kamphuis en Stoeten in actie

Op dag 2 van de Krembassy staan de eerste partijen van de eerste ronde in actie. Zo komen o.a. Dennie Olde Kalter, Vincent Kamphuis en Michael Stoeten in actie. 

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)
Dag 2 van de Krembassy begint meteen met een mooie pot. De tweevoudig deelnemer van het PDC WK, Erwin Extercatte gaat het opnemen tegen Menno Nijeboer. De tweede partij van de middag zal gaan tussen Jamie Kelder en Mark Meijer, die zaterdag won met 3-2 in sets van Rick Ebeltjes na een 0-2 achterstand. In de derde partij van de middag komt de eerste winnaar van de Krembassy in actie, Cor Zorgdrager. Hij zal af moeten rekenen met Alexander Pas. De laatste partij van de middag zal gaan tussen Dennie Olde Kalter en Antoine Feijen. Olde Kalter wist zaterdag het Hawaii Darts Festival te winnen in Kalkar.

Avondsessie (vanaf 19:30 uur)
In de avondsessie staan deze keer slechts 3 wedstrijden op het programma, maar wel enorme leuke partijen. Vincent Kamphuis, halve finalist van de Krembassy in 2018, begint de avond tegen Robin Smees. In de tweede partij van de avond komt de altijd constante Michael Stoeten in actie, hij speelt tegen de winnaar van de Play-offs Joren Pots. Dag 2 wordt afgesloten met Bennie Gerrits tegen Marcel Snippe. Christian Kist tipt Bennie Gerrits één voor de outsiders dit jaar!

Overzicht
Bekijk hieronder het complete programma van dag 2:
13.00 – Erwin Extercatte vs Menno Nijeboer
14.00 – Jamie Kelder vs Mark Meijer
15.00 – Cor Zorgdrager vs Alexander Pas
16.00 – Antoine Feijen vs Dennie Olde Kalter
19.30 – Robin Smees vs Vincent Kamphuis
20.30 – Michael Stoeten vs Joren Pots
21.30 – Bennie Gerrits vs Marcel Snippe

Livestream
Alle wedstrijden van de Krembassy 2019 zijn live te bekijken op de Facebookpagina van Café Kremer. Klik hier om live mee te willen kijken.

Deel met:


Plaats een reactie