Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Jelle Klaasen

Kuivenhoven en Klaasen uitgeschakeld in Oostenrijk

Maik Kuivenhoven en Jelle Klaasen zijn er afgelopen zaterdagmiddag niet in geslaagd om de finaledag van de Austrian Darts Open te bereiken. Lees hier meer.

Kuivenhoven haalt niveau niet

Kuivenhoven mocht het rond de klok van 15:00 uur gaan opnemen tegen Rob Cross. Vanaf het begin was het Cross die veel beter was qua scores. In de eerste leg brak hij de Nederlander, waarna hij zijn eigen leg hield met een 91-finish voor een 2-0 voorsprong. Met een 115-finish deed Kuivenhoven in leg 3 wat terug, maar zag ‘Voltage’ vervolgens weglopen naar een 5-1 voorsprong. Een 16-darter zorgde ervoor dat Kuivenhoven in de wedstrijd bleef, maar met een 17-darter zorgde Cross voor een eenvoudige 6-2 overwinning.

Klaasen verliest beslissende leg

Klaasen mocht het in de laatste partij van de middag opnemen tegen Jonny Clayton. Klaasen begon sterk door de eerste twee legs te pakken. Clayton herstelde de zaken snel, met legs in 13 en 17 pijlen werd het 2-2. Daarna gingen er 6 legs met de darts mee, waardoor er een beslissende leg aan te pas moest komen. Waar Klaasen afgelopen vrijdag nog sterk start in de beslissende leg, begon hij zaterdagmiddag met een beurt van slechts 29. Dit kon ‘The Cobra’ niet meer goedmaken, via dubbel 8 pakte Clayton in de laatste leg alsnog de overwinning; 6-5.

Vanavond komen Michael van Gerwen, Danny Noppert, Dirk van Duijvenbode en Raymond van Barneveld nog in actie in Graz.

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Kuivenhoven en Klaasen uitgeschakeld in Oostenrijk