Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Laatste 16 C.O.V.I.D. Online World Championship bekend

Maandag 4 mei werd er begonnen aan het C.O.V.I.D. Online World Championship met in totaal 1531 spelers uit 62 verschillende landen. Maandag 18 mei wordt er gestart aan de laatste 16. Lees hier meer wie er nog in het toernooi zitten. 

Bij de laatste 64 waren er nog 10 Nederlanders actief en waren er 21 landen vertegenwoordigd. Bij de laatste 16 is er nog maar één Nederlander over en dat is de tourkaarthouder Dirk van Duijvenbode. Gilbert van der Meijden verloren bij de laatste 32 van Andy Boulton. De andere 8 Nederlanders kwamen niet voorbij de laatste 64.

Dirk van Duijvenbode neemt het in de laatste 16 op tegen de overgebleven Oostenrijker Patrick Tringler. Naast Van Duijvenbode zijn er nog 6 tourkaarthouders actief in het toernooi. Chris Dobey neemt het als nummer 1 geplaatste speler op tegen Geert de Vos. Scott Waites en Ryan Searle treffen elkaar in de laatste 16, hetzelfde geldt voor Luke Humphries en Mike de Decker. Andy Boulton neemt het op tegen de beste Indische darter Nitin Kumar.

Naast India zijn Hongarije, Australië en Verenigde Arabische Emiraten ook nog actief in het toernooi, wie bereiken de kwartfinales?

Bekijk hieronder de complete loting voor de laatste 16.

Chris Dobey (1) vs Geert de Vos (112)
John Williams-Jones vs Patrik Kovacs (40)
Scott Waites vs Ryan Searle (12)
Luke Humphries vs Mike de Decker (61)
Florian Hempel (3) vs Al Barz / Gordon-Glen Mathers
Andy Boulton (11) vs Nitin Kumar
Andy Aspinall (39) vs Ricardo Pietreczko (10)
Dirk van Duijvenbode vs Patrick Tringler (66)

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *