Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Loting Krembassy bekend: Meulenkamp vs Lasker, Kist tegen Mijnheer/Drenthen

Van 6 t/m 14 juli wordt de jaarlijkse Krembassy weer georganiseerd in Café Kremer. De Krembassy is het langstdurende darttoernooi in Nederland met het format van de Embassy, Lakeside. Lees hier meer over de loting.

De Krembassy 2019 zal beginnen met 40 spelers, waaronder drie PDC-spelers en een aantal goede andere darters.

De titelverdediger Christian Kist begint zijn vierde Krembassy tegen Martijn Mijnheer of Julian Drenthen, die tegen elkaar spelen in de voorronde. Ron Meulenkamp, een andere speler van de PDC, hij opent tegen de talentvolle Kevin Lasker. Vincent Kamphuis is de laatste PDC-speler die aan de Krembassy meedoet. Hij speelt in de eerste ronde tegen Robin Smees.

Fabian Roosenbrand bereikte in de vorige drie edities allemaal de finale, dus hij zal dit jaar ook weer een van de favorieten zijn. Hij begint aan de Krembassy tegen Jeffrey Ballast of Iwan Terschegget. Michael Stoeten, die vorig jaar de halve finale bereikte, treft Joren Pots in de eerste ronde. Pots won de play-off qualifier, doordat Arjan Konterman zich afmeldde. Konterman meldde zich af omdat hij in datzelfde weekend de Challenge Tour speelt.

De winnaar van 2016, Cor Zorgdrager begint ook tegen een winnaar van de voorronde, Alexander Pas of Ansjelo Gerritsen. Dennie Olde Kalter won de Krembassy in 2017, hij speelt wederom tegen Antoine Feijen in de eerste ronde. Olde Kalter speelt in de editie die hij won in de halve finales ook al tegen Feijen.

Bekijk hieronder de complete loting:

Meer informatie en alle wedstrijdverslagen van de Krembassy 2019 zijn te vinden op onze site!

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.