Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Lukas Wenig

Lukas Wenig pakt dubbel tijdens Euro Tour Qualifiers

Afgelopen donderdagmiddag werd in Riesa drie kwalificatietoernooien gespeeld voor de Duitsers voor de eerste drie Euro Tours. Lees er hier meer over.

Na afloop van het kwalificatietoernooi voor de eerste Euro Tour van het jaar, die aankomend weekend op het programma staat, stonden er nog kwalificatietoernooien op het programma voor de German Darts Championship en de German Darts Grand Prix. Bij beide toernooien lagen er twee startbewijzen klaar.

Bij het kwalificatietoernooi voor de tweede Euro Tour waren Niko Springer en Lukas Wenig de gelukkigen. Springer, die zich ook al kwalificeerde voor de eerste Euro Tour, versloeg op weg naar kwalificatie o.a. Rene Eidams en Fabian Schmutzler in de finaleronde. Wenig die we de afgelopen jaren ook al eens in actie zagen op de Euro Tour, was in de finaleronde duidelijk te sterk voor Franz Rötzsch; 5-1.

Bij het kwalificatietoernooi voor de German Darts Grand Prix was Lukas Wenig opnieuw succesvol. Met overwinningen op (opnieuw) Rötzsch, Siepmann en Sekinger maakte ‘Luu’ de dubbel compleet. De andere kwalificeerde werd Dragutin Horvat. In de kwartfinales rekende hij af met Nico Kurz, waarna Patrick Plötz in de finaleronde werd verslagen met 5-3.

Uitslagen Host Nation Qualifier 2:
Kwartfinales
Niko Springer 5-1 Rene Eidams
Fabian Schmutzler 5-4 Steffen Siepmann
Lukas Wenig 5-1 Markus Kessler
Franz Rötzsch 5-1 Marcel Hexel

Finaleronde
Niko Springer 5-2 Fabian Schmutzler
Lukas Wenig 5-1 Franz Rötzsch

Uitslagen Host Nation Qualifier 3:
Kwartfinales
Lukas Sekinger 5-3 Marcel Zwally
Lukas Wenig 5-1 Steffen Siepmann
Patrick Plötz 5-3 Markus Kessler
Dragutin Horvat 5-3 Nico Kurz

Finaleronde
Lukas Wenig 5-3 Lukas Sekinger
Dragutin Horvat 5-3 Patrick Plötz

Image courtesy of FOTO: PDC Europe
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *