Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Niels Zonneveld

Niels Zonneveld: ‘Raymond omhelsde me en zei dat we zeker waren’

Niels Zonneveld verloor afgelopen jaar nipt zijn tourkaart en moest opnieuw naar Q-School. Zonneveld speelde vier constante dagen en wist met een tweede plaats op de Order of Merit zijn tourkaart terug te pakken. Darts Actueel sprak met hem.

Niels Zonneveld pakte op de eerste dag van Q-School 2019 meteen zijn tourkaart door het toernooi gelijk te winnen. Zonneveld kende echter een matig eerste jaar, maar door een goed tweede jaar kwam hij toch in de beurt van de top 64. Zo haalde Zonneveld de Players Championship Finals en het WK. Uiteindelijk bleek dit net niet genoeg te zijn om de tourkaart te behouden, ook o.a. door een positieve coronatest in oktober 2020 en moest daardoor de laatste Euro Tour voorbij laten gaan. Zonneveld zal proberen de goede vorm van afgelopen jaar door te zetten naar de aankomende twee jaar om zo wel zijn tourkaart te behouden.

Darts Actueel sprak met Zonneveld over Q-School, zijn afgelopen twee jaar als tourkaarthouder, de invloed van Kim Huybrechts en de doelen voor de aankomende twee jaar.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Niels Zonneveld: ‘Raymond omhelsde me en zei dat we zeker waren’