Peter Wright als laatste speler naar tweede ronde PDC Home Tour

Afgelopen avond werd de laatste groep van de eerste ronde van de PDC Home Tour gespeeld. De wereldkampioen nam het voor de tweede keer op tegen Justin Pipe, Krzysztof Ratajski en Adam Hunt. Lees hier meer.

De PDC Home Tour is een nieuw opgezet toernooi bij de PDC. Vanaf vrijdagavond 17 april zijn er 32 avonden lang live darts te zien. Elke avond nemen 4 verschillende tourkaarthouders het tegen elkaar op vanuit hun eigen huis. De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de tweede ronde. De tweede ronde zal dinsdag 26 mei van start gaan.

Peter Wright begon groep 32 met een 5-2 overwinning op Adam Hunt, inclusief een 101 gemiddelde. De tweede wedstrijd van de avond werd in een beslissende leg gewonnen van Krzysztof Ratajski, inclusief vier 12-darters. De wereldkampioen wist zijn laatste partij niet te winnen, na een 4-3 voorsprong won Justin Pipe de laatste twee legs in 15 en 12 darts.

Bekijk hieronder alle uitslagen en de eindstand terug van groep 32 van de Home Tour. Alle uitslagen en winnaars van alle 32 groepen zijn hier te vinden.

Peter Wright 5-2 Adam Hunt
Krzysztof Ratajski 5-0 Justin Pipe
Adam Hunt 5-3 Justin Pipe
Peter Wright 5-4 Krzysztof Ratajski
Adam Hunt 5-4 Krzysztof Ratajski
Justin Pipe 5-4 Peter Wright

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)