Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Jose de Sousa

Portugal maakt debuut op World Cup of Darts

Maandagochtend heeft de PDC een nieuwe update gepubliceerd over de World Cup of Darts dat aankomend weekend op het programma staat in Oberhausen. Lees hier meer.

Dit jaar zullen we Team Singapore moeten missen op de World Cup of Darts. Harith Lim heeft besloten om niet naar Oostenrijk te reizen, dit komt omdat als hij na afloop van het toernooi terug zou gaan naar Singapore het land hem niet toelaat. Dit komt omdat Singapore alle reizigers uit afgesloten landen niet toelaten, en daar hoort Oostenrijk ook bij. Daarnaast heeft de legende Paul Lim zich ook afgemeld.

Team Portugal zal Singapore vervangen en gaan daarmee meteen hun debuut maken. Jose de Sousa zal samen met zijn landgenoot Jose Marques proberen om de wereldtitel te kunnen pakken. Ze treffen Hongarije in de eerste ronde.

Daarnaast zal Jesus Noguera in Team Spanje Cristo Reyes vervangen, terwijl Zizhao Zheng ook zijn debuut gaat maken op de World Cup voor China. Hij vervangt Xicheng Han.

Het toernooi zal achter gesloten deuren gespeeld worden, omdat afgelopen weekend de Oostenrijkse regering de maatregelen voor het coronavirus heeft aangescherpt.

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *