Dartsactueel.nl | Het meest actuele dartnieuws van dit moment!

Programma Lakeside 2019 Dag 1

Zaterdagmiddag gaat het BDO WK van start in de Lakeside Country Club. Hier lees je het programma van zaterdag 5 januari.

Zaterdagmiddag 
Lakeside 2019 begint met een herenpartij tussen de runner-up van vorig jaar en een Nederlander die in vorm is, oftwel Mark McGeeney tegen Derk Telnekes. In de tweede partij spelen de Amerikaan Jim Widmayer en de Engelsman Nigel Heydon tegen elkaar in de voorronde. De winnaar speelt een dag later tegen Richard Veenstra. In de derde partij van de middag staat er een kraker gepland bij de dames, Lisa Ashton neemt het op tegen de Japanse Mikuru Suzuki. De laatste partij van de middag is weer een herenpartij. De nummer 16 geplaatste Martin Phillips neemt het dan op tegen Conan Whitehead!

14:00 – Mark McGeeney (ENG) v Derk Telnekes (NED)
15.15 – Jim Widmayer (USA) v Nigel Heydon (ENG)
16.30 – Lisa Ashton (ENG) v Mikuru Suzuki (JPN)
17.00 – Martin Phillips (WAL) v Conan Whitehead (ENG)

Zaterdagavond
De zaterdagavond is een erg spannende sessie. De eerste partij is een voorronde partij tussen Paul Hogan en voormalige PDC’er Wes Newton. In de tweede partij komt de eerste Nederlandse dame in actie, Sharon Prins neemt het op tegen Roz Bulmer in de eerste ronde. De derde partij van de avond is wederom een voorronde partij, die zal gaan tussen twee Australiërs; Mal Cuming en Justin Thompson. De laatste partij van dag 1 is misschien wel de mooiste van de hele eerste ronde bij de heren, de nummer 4 geplaatste Wesley Harms neemt het dan op tegen ‘Silverback’ Tony O’Shea!

20:00 – Paul Hogan (ENG) v Wes Newton (ENG)
21.15 – Sharon Prins (NED) v Roz Bulmer (ENG)
21.45 – Mal Cuming (AUS) v Justin Thompson (AUS)
23.00 – Wesley Harms (NED) v Tony O’Shea (ENG)

Deel dit:
Lees ook

4 reacties

    1. De rechten liggen bij Eurosport. Zij zullen de avondsessie uitzenden op Eurosport 1, de meeste middagsessies zijn (betaald) te zien op de Eurosport Player.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *