Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Robbie Knops - UK Open 2023

Robbie Knops kan blijven darten ondanks gebroken ruggenwervel

Afgelopen woensdagmiddag werd bekend dat de Belgische tourkaarthouder zijn ruggenwervel had gebroken en het darten kon vergeten de aankomende weken. Donderdagochtend bleek het minder ernstig dan gedacht. Lees hier meer.

Robbie Knops gleed afgelopen dinsdag uit op het dak en kwam daarbij ten val. De Belgische darter leek lang uit de roulatie te zijn, maar woensdag bracht een specialist goed nieuws naar buiten. Het volgende vertelde de vriendin van Knops, Stéphane Verstraeten, tegenover Dartfreakz: “We zijn vandaag (woensdag 29 maart red.) inderdaad bij de specialist geweest en hij heeft groen licht gegeven voor het darten. Robbie zal wel een korset moeten dragen en binnen drie weken moet hij terug op controle. Verder moet hij rust nemen en pijnstillers gebruiken, maar als hij dat allemaal goed doet, dan volgt er geen operatie.”

De eerstvolgende toernooien waarin ‘The Saiyan’ weer aan deel kan nemen, zijn Players Championship 9 en 10 op 15-16 april in Wigan. De aankomende weken zullen er namelijk vooral Euro Tour-toernooien gespeeld worden, waar Knops zich eerder al niet voor wist te kwalificeren.

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *