Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Speelronde 16 en play-offs Premier League naar Rotterdam Ahoy

Nadat donderdagmiddag werd bekend dat de Premier League in Rotterdam niet zou doorgaan op 25 en 26 maart, vanwege het coronavirus, is er vandaag een oplossing gevonden. Lees hier meer.

De play-offs van de Premier League zullen dit jaar niet in Londen worden gespeeld. De PDC heeft besloten om dit naar Rotterdam te verplaatsen. Daarnaast zal ook speelronde 16 gespeeld worden in Rotterdam Ahoy. De data die hiervoor is gepland zijn 9 en 10 september. Het weekend daarop is een Euro Tour gepland in Leeuwarden, een logische keuze dus van de PDC.

Volgende week zal er na alle waarschijnlijkheid wel gedart worden in Newcastle. Op 26 maart is er geen speelronde gepland. Vanaf 2 april wordt de Premier League vervolgt. Dit betekent dat Jeffrey de Zwaan de challenger zal zijn in Belfast, terwijl Jermaine Wattimena zijn debuut gaat maken in Sheffield tijdens Judgement Night.

In de O2 Arena in Londen, waar oorspronkelijk de play-offs worden gespeeld, zal nu op 21 mei speelronde 15 worden gespeeld. Of alle Premier League avonden doorgaan is ook nog maar de vraag.

Image courtesy of FOTO: Lawrence Lustig (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *