Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Danny Noppert - Baltic Sea Darts Open 2024

Twee Nederlanders bereiken finalesessie in Rosmalen

Danny Noppert en Michael van Gerwen hebben zich zondagmiddag geplaatst voor de kwartfinales van het Dutch Darts Championship in Rosmalen. Lees er hier meer over.

Danny Noppert en Jermaine Wattimena namen het zondagmiddag bij de laatste 16 tegen elkaar op in een Nederlands onderonsje. Noppert begon sterk met twee 14-darters en een 12-darter voor een 3-0 voorsprong. Bij 5-3 kreeg Noppert zijn eerste matchdart, maar miste. Hij zag vervolgens Wattimena een beslissende leg eruit trekken, die zelfs nog een matchdart kreeg. Uiteindelijk trok ‘The Freeze’ de partij in 17 darts naar zich toe.

Michael van Gerwen had geen enkel probleem met Chris Dobey. Met een gemiddelde van ruim 103 was de Nederlander met 6-3 te sterk voor ‘Hollywood’. Dobey miste teveel dubbels bij de kansen die hij kreeg.

Gian van Veen redde het niet. Na een thriller tegen Dom Taylor zaterdagavond, was Gerwyn Price zondagmiddag veel te sterk. ‘The Iceman’ produceerde een gemiddelde van 105 en gunde ‘GVV’ daardoor slechts één leg.

Programma kwartfinales (vanaf 19:00 uur):
Jonny Clayton vs Ryan Searle
Danny Noppert vs Michael van Gerwen
Luke Woodhouse vs Martin Schindler
Gerwyn Price vs Josh Rock

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *