Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Van Barneveld vraagt vriendin ten huwelijk: ‘Ze zei JA!’

Raymond van Barneveld heeft afgelopen weekend zijn vriendin ten huwelijk gevraagd in Parijs. Raymond kreeg het antwoord waarop hij hoopte, ze zijn verloofd!

Raymond schrijft op twitter: ”Ze heeft JA gezegd! Ik vroeg Julia ten huwelijk in Parijs dit weekend en ze zei ja. Ik ben superblij en ik hou zo veel van je.”

Van Barneveld plaatste recent nog een mysterieus bericht over interessant nieuws dat er aan zat te komen. Het bleef gissen voor zijn volgers. Nieuwe pijlen? Nieuwe sponsor? Of zoals voormalig profdarter Alan Norris schrijft: ”Ben je zwanger?”

Het bleek dus een huwelijksaanzoek te zijn. De Hagenaar ging romantisch op z’n knieën voor Julia met de Eiffeltoren op de achtergrond. Heel toevallig wist er net iemand een foto van te maken.

Julia Evans kwam in het leven van Van Barneveld nadat hij een punt achter de 25-jaar lange relatie met zijn ex-vrouw Silvia zette. De 18 jaar jongere vriendin woont al enige tijd samen met de darter, maar zal nu dus ook officieel gebonden zijn.

Wanneer het koppel gaat trouwen is nog niet bekend.

Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

  1. Geweldig gun het hem,leeftijd maakt niet uit love is in the air nu weer een goed niveau met darten en alles komt goed 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *