Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode

Vier Nederlanders in strijd om titel in Graz

Zondag 1 mei staat in het teken van de finaledag van de Austrian Darts Open in Graz. In totaal strijden nog vier Nederlanders op de titel. Lees er hier meer over.

Naast Danny Noppert, die een geweldige partij speelde tegen Dimitri van den Bergh, hebben ook Danny Jansen, Dirk van Duijvenbode en Michael van Gerwen zich geplaatst voor de laatste 16 van de Austrian Darts Open.

Danny Jansen wist voor een verrassing te zorgen. Hij schakelde de winnaar van de meest recente Euro Tour uit, Luke Humphries. Humphries kon zijn spel niet herhalen en verloor dan ook met duidelijke cijfers van de 19-jarige Nederlander; 6-2.

Dirk van Duijvenbode wist met 6-4 te winnen van één van de thuisfavorieten, Rowby-John Rodriguez. In een spannende wedstrijd, met veel breaks, was het Van Duijvenbode die in de tiende leg met een 64-finish toch de finaledag bereikte.

Michael van Gerwen speelde niet op zijn top van zijn kunnen, maar het was genoeg voor de overwinning. Met een gemiddelde van 92,77 werd Cameron Menzies met 6-3 verslagen. Menzies kreeg genoeg kansen om het de Nederlander moeilijk te maken, maar miste twee pijlen voor 3-3 en drie pijlen voor 4-4.

Jeffrey de Zwaan lukte het niet om de finaledag te behalen. Hij verloor met 6-4 van Jonny Clayton, waarin beide heren enorm veel dubbels misten.

Laatste 16 programma:
13:00 – Jonny Clayton vs Danny Noppert
13:30 – Joe Cullen vs Krzysztof Ratajski
14:00 – Danny Jansen vs Ricky Evans
14:30 – Madars Razma vs Nathan Aspinall
15:00 – Zoran Lerchbacher vs Dirk van Duijvenbode
15:30 – Michael van Gerwen vs James Wade
16:00 – Gabriel Clemens vs Rob Cross
16:30 – Callan Rydz vs Stephen Bunting

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *