Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Christian Kist

Christian Kist en Chris Landman vervangers op Pro Tour: MvG skipt

Christian Kist komt volgend weekend voor het eerst in 2023 in actie op de Pro Tour. De 36-jarige darter is een van de 6 vervangers op Players Championship 3 en 4. Ook Chris Landman is van de partij.

Lees ook: Darts Actueel legt uit: zo werkt de PDC ProTour

Kist kreeg als nummer 3 van de Challenge Tour-ranglijst ook al een uitnodiging voor Players Championship 1 en 2, maar zegde af. De Dutch Open-koppelwinnaar reisde af naar Duitsland om Euro Tour-qualifiers voor darters zonder tourkaart te spelen.

Naast Kist en Landman zullen ook Thibault Tricole, Andy Boulton en Cameron Crabtree tussen de grote namen spelen.

Redenen van afzeggen
Tourkaarthouders Corey Cadby en Christian Perez zijn opnieuw niet aanwezig. Mogelijk zijn er visumproblemen. Peter Wright, Michael Smith en Michael van Gerwen hebben het druk genoeg met de Premier League en slaan ook een weekendje over. Deen Vladimir Andersen speelt liever de Scandinavische Tour (PDC Nordic & Baltic) zijn kans op WK-kwalificatie te vergroten.

Laatste vervanger?
Wie Van Gerwen vervangt, is nog niet bekend. Waarschijnlijk wordt dit James Hurrell, de nummer 7 van de Challenge Tour. Owen Bates, nummer 6 van de CT, speelt namelijk dit weekend al op de Modus Super Series.

Check de volledige deelnemerslijst hier.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *