Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Berry van Peer

Nieuwe afmeldingen voor Players Championships: Van Peer vervanger

Aankomende zondag en maandag staan Players Championship 7 en 8 op het programma in Hildesheim. De afgelopen dagen hebben een aantal tourkaarthouders zich afgemeld. Lees hier meer.

Nieuwe afmeldingen

Corey Cadby, Christian Perez, Nathan Aspinall, Peter Wright en Ryan Searle hadden zich vorige week al afgemeld. Nu hebben ook Nathan Rafferty, Joe Murnan, Adam Smith-Neale, James Wilson en wereldkampioen Michael Smith ervoor gekozen om niet af te reizen naar Duitsland. Daardoor zullen zij ook twee Euro Tour Qualifiers gaan missen.

Owen Bates, James Hurrell, Lukas Wenig, Alex Spellman en Berry van Peer zijn de vervangers, vanwege hun hoge positie op de Challenge Tour Order of Merit van 22 Januari. Van Peer keert hiermee terug op de Pro Tour, nadat hij vorig jaar zijn tourkaart verloor. De kans is groot dat we ‘Bionic’ vaker dit jaar gaan terug zien op de Players Championships, aangezien hij vrijdag nog een Challenge Tour-titel op zijn naam schreef en daarmee hoge positie behoudt in het klassement.

Belangrijk weekend voor Amerikaan

Alex Spellman uit Amerika gaat zondag zijn debuut maken op de Pro Tour. Dit kan een belangrijk weekend worden voor de Amerikaan. Als Spellman één wedstrijd weet te winnen, zal hij prijzengeld verdienen die op de wereldranglijst van de PDC zal komen. Spellman is dan de tweede Amerikaan op de PDC Order of Merit, wat betekent dat de kans groot is dat hij samen met Jules van Dongen Amerika gaat vertegenwoordigen op de World Cup of Darts.

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *