Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Nathan Aspinall

Vijf tourkaarthouders niet aanwezig in Hildesheim voor Players Championships

Aankomend weekend staan acht PDC-toernooien op het programma in Hildesheim, Duitsland. Naast vier Challenge Tours staan er ook twee Players Championships op het programma. Lees hier welke tourkaarthouders niet afreizen naar Hildesheim.

Twee Premier League-spelers niet in actie

Zondag 19 maart en maandag 20 maart staan Players Championship 7 en 8 op het programma. Peter Wright en Nathan Aspinall hebben er voor gekozen om na hun Premier League-deelname in Nottingham niet door te reizen naar Duitsland. Ook Ryan Searle, die afgelopen weekend nog de finale haalde in Barnsley, heeft er voor gekozen om een weekendje vrij te nemen.

Corey Cadby en Christian Perez wachten nog steeds om hun eerste Players Championships van het jaar te mogen spelen, maar kampen nog steeds met visum problemen.

Er zijn vijf vervangers opgetrommeld, die zondag en maandag ook mee mogen doen. Chris Landman en Christian Kist zijn daar twee van. Landman hoopt zijn resultaten van afgelopen weekend – kwartfinale en laatste 16 – te evenaren of misschien wel te verbeteren. De overige drie vervangers zijn Thibault Tricole, Andy Boulton en Cameron Crabtree, die na twee dagen Challenge Tours ook nog wat langer mogen blijven.

Euro Tour Qualifiers

Op dinsdag staan er dan nog twee Euro Tour Qualifiers op het programma voor de tourkaarthouders die zich nog niet gekwalificeerd hebben, eentje voor België en één voor Tsjechië. Gary Anderson hoopt hierbij zich te kwalificeren voor nog meer European Tours, nadat hij zich afgelopen maandag kwalificeerde voor het Dutch Darts Championship. Ook Gerwyn Price heeft zich ingeschreven voor beide kwalificatietoernooien, aangezien hij niet meer in de top 16 van de Pro Tour Order of Merit staat. Het is echter nog maar de vraag of ‘The Iceman’ de kwalificatietoernooien ook daadwerkelijk gaat gooien.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Vijf tourkaarthouders niet aanwezig in Hildesheim voor Players Championships