Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Lisa Ashton vs Mikuru Suzuki - Women's World Matchplay 2023

Deze Week: Race richting WK gaat verder

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 30: 24 Juli – 30 Juli.

Zaterdag 29 Juli – Zondag 30 Juli: Women´s Series 13 t/m 16
Tijd: 10.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Met Beau Greaves als tweede winnaar van de Women´s World Matchplay organiseert de PDC dit weekend meteen weer een viertal aan Women´s Series-toernooien. De race naar Blackpool in 2024 gaat van start: dit keer tellen er 24 toernooien mee richting het eindtoernooi. Dit jaar vallen er nog plekken te verdienen op het WK en de Grand Slam. Greaves verzekerde zich al van deze plekken, terwijl Mikuru Suzuki en Fallon Sherrock op dit moment ook tickets richting ‘Ally Pally’ in handen hebben.

Zaterdag 29 Juli – Zondag 30 Juli: Asian Tour 19, 20 & 21
Tijd: 5.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

In Thailand is de kans groot dat er weer een nieuwe WK-deelnemer bevestigd wordt. Lourence Ilagan heeft al een tijdje een grote voorsprong op de rest van het veld, en hij kan dit weekend zich van een plek verzekeren. Na de toernooien in Bangsaen staan er namelijk nog maar drie op het programma. Tomoya Goto wist zich een maand geleden de top vier in te spelen: de nummers drie tot en met zes van de ranglijst staan zo enorm dichtbij elkaar. De top vier mag naar het WK: wie slaat er deze week een goede slag?

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *