Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Michael Smith - PDC World Championship 2023

Deze Weken (!): Genieten van het WK

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 50: 11 December – 17 December.

Vrijdag 15 December – Woensdag 3 Januari: PDC WK 2024
Tijd: Middagsessies 13.30, avondsessies 20.00
Waar te volgen: Viaplay, www.pdc.tv/live-scores

Andy Baetens en Beau Greaves kroonden zich tot wereldkampioenen bij de WDF, vanaf deze week is het de beurt aan de PDC. Tussen 15 december en 3 januari wordt er 16 dagen lang gedart in het iconische Alexandra Palace, terwijl er wordt gestreden voor de wereldtitel. Michael Smith won vorig jaar in een zinderende finale van Michael van Gerwen, maar ook de rest van het toernooi leverde spektakel op. Met twaalf Nederlanders aan de start is ons land dit jaar goed vertegenwoordigd. Luke Humphries lijkt op voorhand de te kloppen man: weet ‘Cool Hand Luke’ zijn eerste wereldtitel te pakken?

Deze Week keert terug op 15 januari. De redactie van Darts Actueel wenst u alvast een prettig kerst, een fijne jaarwisseling én vooral heel veel kijkplezier.

Image courtesy of FOTO: Taylor Lanning (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *