Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Luke Humphries - Grand Slam of Darts 2023

Luke Humphries heeft geen kind aan Ryan Joyce

Luke Humphries heeft zich geplaats voor de finale van de Player Championship Finals. Humphries was scorend veel sterker dan Joyce en wist alle legs te pakken binnen vijf beurten. Joyce kon niet mee met dit niveau en wist maar drie legs te pakken. Humphries won de wedstrijd met 11-3. Lees hier alles over deze partij.

Humphries scorend te sterk

Luke Humphries wist de eerste sessie gelijk te winnen. Toch was het niet overtuigend. In de eerste leg kwam de leg van Humphries al in gevaar. Ryan Joyce mocht aanreden voor een 70-finish, maar hij mistte deze. In de derde leg wist Joyce wel te breken. Humphries mistte drie pijlen op de dubbel en Joyce wist te profiteren met een 68-finish. Vanaf de vierde leg wist Humphries wel scorend weg te lopen. In de vierde leg stond Joyce nog op 90 en in de vijfde leg stond Joyce nog op 152 te wachten. De eerste sessie werd 3-2.

Geen spannende partij

In de tweede sessie weet Humphries vrij makkelijk weg te lopen. Hij wint de tweede sessie ook met 5-0. In de zesde leg was Humphries scorend nog niet al te sterk, maar hij wist dit te redden met een 146-finish voor de break. In de tweede sessie weet Humphries ook elke leg in vijf beurten af te ronden en Joyce kan hierin niet meekomen. Ryan Joyce heeft in de tweede sessie geen pijl op de dubbel gehad en wordt dus helemaal weggespeeld. Humphries sloot de tweede sessie nog af met een 124-finish voor een 12-darter.

Het was een kwestie van tijd voordat de finale bekend was. Ryan Joyce wist nog een leg te pakken via een 100-finish. Humphries gooit de legs allemaal in vijf beurten uit en heeft zo een erg sterke wedstrijd. Humphries gooide zo een gemiddelde van 106.26 en had ook een dubbelpercentage van 50%. Humphries zou in de finale gaan gooien tegen Michael van Gerwen.

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *