Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Beau Greaves - Grand Slam of Darts 2023

Beau Greaves dendert door: WK-finale wacht

Beau Greaves heeft voor het tweede jaar op rij de finale van het WDF WK gehaald. De Engelse dartster liet niets heel van Rhian O’Sullivan, waardoor ze morgen Aileen de Graaf treft.

Ook op dit WK maakt Beau Greaves weer indruk: de Engelse won hij eerste twee partijen met gemak, waardoor ze het in de halve finale op mocht gaan nemen tegen Rhian O’Sullivan. De dartster uit Wales is ook bezig aan een goed toernooi, en hoopte het de verdedigend wereldkampioen zo moeilijk te kunnen gaan maken. Na een 18-darter van Greaves volgde O’Sullivan met een 16-darter, maar daarna was het woord toch aan de Engelse.

Met twee 15-darters versnelde de 19-jarige, waarna ze set twee met de eerste leg van O’Sullivan afsnoepte. Legs in 18 en 15 pijlen volgde: Greaves liet weinig van haar tegenstander heel. Door vanuit de onderbreking meteen 80 uit te gooien, leek de zege al binnen. Door nog even het gaspedaal in te drukken met legs in 13 en 17 pijlen bereikte ‘Beau ‘n’ Arrows’ de finale, waarin ze morgenavond Aileen de Graaf treft.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages
Beau Greaves: 90,77 / 39.13%
Rhian O’Sullivan: 79,29 / 33.33%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *