Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Beau Greaves Jo Rolls - Dutch Open 2024

Beau Greaves en Jo Rolls grijpen koppeltitel Dutch Open

Beau Greaves en Jo Rolls hebben de Dutch Open-koppelfinale van de dames met 4-0 weten te winnen van Lorraine Winstanley en Jo Rolls. Lees hier meer.

Rond 16:00 uur begon de eerste finale voor de volwassenen, de koppelfinale voor de dames. Beau Greaves ging voor titelprolongatie, dit keer samen met Jo Rolls. In de finale troffen ze Lorraine Winstanley en Paige Pauling.

De finale werd begonnen door Beau Greaves en wist direct in de eerste leg een 180’er te gooien. In uiteindelijk 25 pijlen werd de eerste leg binnengehaald door Greaves en Rolls. In de tweede leg gooiden beide koppels een maximale score. Pauling kreeg een kans om 76 om er 1-1 van te maken, maar miste. Greaves greep haar kans en wist een 60-finish naar een 2-0 voorsprong te breaken. Dit goede gevoel en vertrouwen namen Greaves en Rolls mee naar de derde leg. Met een 120-finish van Greaves verzilverden ze de break en kwam zo op matchpoint; 3-0. In de vierde leg kreeg Pauling opnieuw een kans om hun eigen leg te houden, maar 93 werd niet uitgegooid. Greaves bleef koel, raakte dubbel 15 en pakte zo net als vorig jaar de koppeltitel bij de dames.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Beau Greaves/Jo Rolls: 80,88 / 67%
Lorraine Winstanley/Paige Pauling: 72,18 / 0%

Image courtesy of FOTO: Jos Groen
Deel dit:
Lees ook

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *