Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Berry van Peer - Dutch Darts Championship 2023

Deze Week: Blijft Challenge Tour succesvol voor Nederland?

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 32: 7 Augustus – 13 Augustus.

Vrijdag 11 Augustus – Zaterdag 12 Augustus: New South Wales Darts Masters
Tijd: 11.00
Waar te volgen: Viaplay, live.dartsdata.com

Rob Cross won in Nieuw-Zeeland, dit weekend ligt er in Australië een nieuwe kans op een World Series-titel. Het enige toernooi in het land van Simon Whitlock en Damon Heta dit jaar biedt weer kansen voor de lokale spelers, maar ook voor de toppers van de PDC. Danny Noppert maakte vorige week een goede indruk en hoopt zijn plek in de kwartfinale in Wollongong te verbeteren.

Vrijdag 11 Augustus – Zondag 13 Augustus: Challenge Tour 15 t/m 19
Tijd: 11.00
Waar te volgen: tv.dartconnect.com

Nog tien toernooien op de Challenge Tour te gaan dit jaar, maar Berry van Peer lijkt al bijna zeker van een plek bij de beste twee. Een tourkaart en plek op het WK zijn dus binnen handbereik, terwijl Chris Landman, Christian Kist en Ron Meulenkamp ook vol in de strijd zijn om een plek bij de beste twee. Dragutin Horvat en John Henderson lijken na 14 toernooien hun grootste concurrenten, maar dat zou na dit weekend zo weer anders kunnen zijn.

Vrijdag 11 Augustus – Zondag 13 Augustus: CDC Tour 7 t/m 9
Tijd: Vrijdag 00.00, Zaterdag 18.00, Zondag 17.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Na een uitstapje naar Costa Rica keren de organisatoren van de CDC dit weekend terug naar Canada. Toernooi zeven tot en met negen, van in totaal twaalf toernooien, staan op de planning. Alex Spellman leidt halverwege de dans, terwijl Danny Lauby en Leonard Gates hem vlak op de hielen zitten. Jacob Taylor is tot nu toe de beste Canadees, maar hij zal in eigen land stevige concurrentie krijgen van David Cameron.

WDF Weekend

12 Augustus: Pacific Masters (AUS)

In hetzelfde weekend als de World Series in Australië vindt er in het land ook een toernooi van de WDF plaats. Op zondag valt de Pacific Masters in de categorie ‘Zilver’.

Image courtesy of FOTO: Jonas Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *