Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Gian van Veen - European Darts Matchplay 2023

Deze Week: Strijd richting World Grand Prix barst los

Tegenwoordig wordt er bijna 365 dagen per jaar op professioneel niveau darts gespeeld. Dit gebeurt verspreid over de hele wereld, van Nederland tot Maleisië. In ‘Deze Week’ zullen wij u op de hoogte houden van alle toernooien die in de aankomende week worden gespeeld. Op deze manier hoeft u geen pijl te missen. Week 35: 28 Augustus – 3 September.

Zondag 3 September: Players Championship 19
Tijd: 14.00
Waar te volgen: PDC.tv, tv.dartconnect.com

Gerwyn Price sloeg dit weekend een dubbelslag, deze week opent de Welshman de jacht op nog drie titels. De eerste van drie toernooien vindt plaats op zondag, dit keer in Barnsley. Met het oog op de World Grand Prix de start van een belangrijk drieluik: hierna staan er alleen nog maar twee European Tour-toernooien op het programma. Gian van Veen is na zijn finaleplek van afgelopen zondag volop in de strijd voor een ticket op het ‘dubbel-in, dubbel-uit’-toernooien. De Nederlander heeft de jacht op Steve Beaton en Ricardo Pietreczko geopend, terwijl Raymond van Barneveld voor de zekerheid ook nog wel wat zeges kan gebruiken. Naar verwachting zullen ook Michael van Gerwen, Danny Noppert en Dirk van Duijvenbode weer in actie komen.

WDF Weekend

1 – 3 September: Washington Area Open (USA)
2 – 3 September: Catalonia Open & FCD Anniversary Open (SPA)

Drie toernooien staan er deze week op de planning bij de WDF, drie keer wordt er gegooid in de categorie ‘Brons’. In Catalonië gaat het om twee toernooien, in Washington om één. De Nederlandse deelnemers zullen in Spanje strijden om de winst.

Image courtesy of FOTO: Chris Hunold (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *