Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Dirk van Duijvenbode vs Danny Noppert

Nederland gunt Brazilië geen leg

Nederland heeft de eerste ronde eenvoudig overleefd op de Word cup of darts. Brazilie kon het scorend niet opbrengen om Nederland te volgen en wist zo geen leg te winnen. Van Duivenbode en Noppert hadden aan een gemiddelde van onder de 90 genoeg om met 5-0 te winnen. Lees hier alles over deze partij.

In de eerste ronde partij had Nederland geen kind aan Brazilië. In de eerste leg begon Portela wel gelijk met een 180-er voor Brazilië, maar dit leverde ze de eerste leg niet op. Noppert wist ook een maximum te gooien en zo gooide Nederland een keurige 15-darter. In de tweede leg scoorde Brazilië te matig en na 18 pijlen hadden ze nog geen pijl op de dubbel gehad. De eenvoudige 2-0 voorsprong leverde wel slordigheden op. Grote vlakken werden gemist en scorend was het minder overtuigend. Brazilië wist niet te profiteren. Drie pijlen op D4 werden ruim gemist, Nederland mocht de eigen leg houden met een 19-darter.

Het verschil was nu gemaakt. Brazilie kon niet meer meekomen met het goede scoren van Nederland. In de vierde leg was een 21-darter genoeg voor de break en Brazilië had nog geen pijl op de dubbel gehad. Nederland sloot nog wel keurig af met een 14-darter, om de white-wash compleet te maken. Nederland wint eenvoudig zonder overtuigend te spelen.

Gemiddeldes / Dubbelpercentages:
Nederland: 87.38 / 35.7%
Brazilië: 78.74 / 0.0%

Image courtesy of FOTO: Karim Rahnama (PDC Europe)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *