Dartsactueel.nl | H├ęt dartnieuws van dit moment!

Zoek
Michael van Gerwen vs Dimitri van den Bergh

Van Gerwen en Van den Bergh naar finale, Wade onwel

Michael van Gerwen en Dimitri van den Bergh gaan in Leverkusen uitmaken wie de European Darts Open wint. Van den Bergh kreeg doorgang naar de finale nadat Wade onwel werd.

Michael van Gerwen vs Luke Humphries

Tijdens het derde European Tour-toernooi van het jaar wist Luke Humphries op weg naar de titel af te rekenen met Michael van Gerwen. De Nederlander wilde nu absoluut wraak nemen, maar de start was verre van uitstekend. Humphries won de eerste leg in 16 pijlen. Hierna ging de wedstrijd echter wel de kant van de Nederlander op. Vanaf 2-2 (3x werd er een 13-darter gegooid) vloog Van Gerwen weg. Met een 13-darter brak hij Humphries, waarna hij ook zijn eigen leg hield. Met een 11-darter vond hij nog een break, waarna het gat geslagen was. Humphries kon niks meer terug doen, en met legs in 14 en 16 was het Van Gerwen die met 7-2 won.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 105.26 / 50%
Luke Humphries: 95.38 / 28.6%

James Wade vs Dimitri van den Bergh

De tweede halve finale zou een duel worden tussen James Wade en Dimitri van den Bergh. Echter bleek de Engelsman kort na zijn wedstrijd tegen Ryan Searle onwel te zijn geworden, waardoor hij zich, logischerwijs, terug trok. Van den Bergh mocht zo door naar zijn eerste finale op de European Tour.

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *