Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Search
Michael van Gerwen - Players Championship Finals 2023

Van Gerwen met bizar gemiddelde eenvoudig langs Ross Smith

Michael van Gerwen heeft zich met gemak geplaatst voor de laatste 16 van de Players Championship Finals. In de tweede ronde werd er met een gemiddelde van 118 met 6-1 gewonnen van Ross Smith. Lees hier meer.

Michael van Gerwen schoot uit de startblokken in de vierde partij op het hoofdpodium. Met een 10-darter hield hij zijn eigen leg. Een matige leg volgde, maar doordat Smith vier pijlen op de dubbel miste wist Van Gerwen de leg alsnog te pakken met een knappe 87-finish. Dit volgde hij op een 121-finish en een 11-darter om de Engelsman nogmaals te breaken; 4-0.

Van Gerwen wist wederom zijn eigen leg te houden met een 100+ finish, een 124-finish leverde hem een 5-0 voorsprong op. Een whitewash kwam er niet, Ross Smith produceerde een 13-darter om van de hatelijke nul af te komen. Van Gerwen maakte het vervolgens in zijn eigen leg in stijl af, met zijn derde 12-darter wist hij ‘Smudger’ met 6-1 te verslaan en eindigde daarnaast op het hoogste gemiddelde ooit gegooid op de Players Championship Finals; 118.52.

Gemiddeldes/Dubbelpercentages:
Michael van Gerwen: 118.52 / 85.7%
Ross Smith: 104.54 / 20%

Image courtesy of FOTO: Kieran Cleeves (PDC)
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Van Gerwen met bizar gemiddelde eenvoudig langs Ross Smith