Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek

Loting Zwaantje Masters voltrokken: Mardle en Lloyd o.a. in actie

Dinsdagavond is in Eindhoven de loting gedaan van de zesde editie van het unieke Zwaantje Masters. Bekijk hier hoe de loting eruit ziet voor aankomende zaterdag.

Op zaterdag 19 augustus vindt het jaarlijkse Zwaantje Masters weer plaats. Een totaal van 42 spelers, waaronder PDC-tourkaarthouders, voormalige PDC-spelers en regionale spelers, strijden om een totale prijzenpot van 10.000 euro. Ross Montgomery, Dimitri van den Bergh, Jermaine Wattimena, Kim Huybrechts en Ian White wonnen dit toernooi al eens.

Spelers die dit jaar aanwezig zullen zijn, zijn Wayne Mardle, Ricky Evans, Steve Beaton, Luc Peters, Jeffrey Sparidaans, Niels Zonneveld, Ryan de Vreede, Colin Lloyd, Alexander Merkx, Kim Huybrechts, Danny van Trijp en titelverdediger Ian White. Vrijdagavond zal de allerlaatste speler bekend worden gemaakt, de zogenaamde ‘mystery guest’. Aangezien deze speler in de eerste pot zat, zal dit een bekend gezicht zijn.

De 42 spelers zijn verdeeld over 7 groepen van 6 spelers. De top 2 van elke groep gaan door naar de laatste 16. Dit geldt ook voor de twee beste nummers 3 in de zeven groepen. De halve finales en finale worden gespeeld in een setformat, terwijl de rest van het toernooi in een legformat wordt afgewerkt.

De meest interessante groep die uit de loting is gekomen, is groep 2. In deze groep strijden Colin Lloyd, Jimmy van Schie, Willem Mandigers, Ruben Adriaans, Carlo van Peer en Danny Valkenborgh om een plaats bij de laatste 16.

Heeft u interesse om het toernooi bij te wonen als toeschouwer, dat kan! Kaartjes, zolang de voorraad strekt, zijn te bestellen bij de bar van Café Zaal ‘t Zwaantje. Wees er snel bij!

Bekijk hieronder de complete loting.

Groep 1
Ian White
Niels Zonneveld
John Heijnen
Han Colen
Luuk van Moll
Ed Schellings

Groep 2
Colin Lloyd
Jimmy van Schie
Willem Mandigers
Ruben Adriaans
Carlo van Peer
Danny Valkenborgh

Groep 3
Ricky Evans
Luc Peters
Maikel van Baast
Jeroen van Peeren
Theo Meulendijks
Remco Pluym

Groep 4
Steve Beaton
Ryan de Vreede
Robert van der Heijden
Jerry Hendriks
Giel Jansen
John de Wit

Groep 5
Kim Huybrechts
Alexander Merkx
Rene Cadier
Martcel Walschots
Robby van Eijndhoven
Mike Jansen

Groep 6
‘Mystery Guest’
Jeffrey Sparidaans
Raymond de Louweren
Rob Bemelmans
Roy Leenders
Dennis van der Steen

Groep 7
Wayne Mardle
Danny van Trijp
Ruud Kuijten
Kendji Steinbach
Tim Verhagen
Patrick van Osch

Image courtesy of FOTO: Petra Šolara
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *