Dartsactueel.nl | Hét dartnieuws van dit moment!

Zoek
Matthew Edgar

WDF Weekoverzicht: Edgar wint ook in Slovenië

Afgelopen weekend was het relatief rustig op het WDF-circuit. In het weekend voorafgaand de WDF World Cup werd in Slovenië een ‘Bronze’-toernooi afgewerkt. Lees hier meer.

Slovenia Open

In het Sloveense Podčetrtek werd een toernooi in de categorie ‘Bronze’ georganiseerd. Een totaal van 93 heren en 15 dames hadden zich ingeschreven. Bij de heren waren Benjamin Pratnemer, Gábor Takacs, Hannes Schnier en Matthew Edgar de top 4 geplaatste spelers. Alle vier spelers wisten ook allemaal door te dringen tot de halve finales. Daarin versloeg Edgar de nummer één geplaatste Pratnemer, terwijl Schnier te sterk bleek voor Takacs.

Beide heren kenden tot nu toe een sterk seizoen. Zo won de Oostenrijker dit jaar al twee titels, terwijl Edgar drie finales bereikte waar hij er één van wist te winnen. In Slovenië schreef ‘Prime Time’ zijn tweede titel op zijn naam, hij rekende met 6-3 af met ‘The Ram’.

Bij de dames maakte Veronika Ihasz haar favorietenrol waar. De nummer één geplaatste pakte de titel door landgenote Gréta Tekauer mer 4-? te verslaan in de finale. Het was alweer de vierde titel voor de Hongaarse dit jaar.

Heren
Halve finales
Matthew Edgar 5-1 Benjamin Pratnemer
Hannes Schnier 5-1 Gabor Takacs

Finale
Matthew Edgar 6-3 Hannes Schnier

Dames
Finale
Veronika Ihasz 4-? Gréta Tekauer

Image courtesy of FOTO: PDC
Deel dit:
Lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *